Ga naar inhoud

Klepperheide 2A

6651 KM Druten

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.385.000,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Druten Klepperheide 2A

Op deze zeer prominente locatie wordt er gebouwd aan een Topklasse kantoorruimte: KLEPPERHEIDE 2a te Druten.

Het complex op deze markante locatie is uitstekend bereikbaar zowel met openbaar vervoer (gelegen naast busstation) als met de auto. De ligging aan de entree van Druten met directe verbinding aan de Scharenburg en Van Heemstraweg, maakt het dat u binnen 1 minuut op de N322 bent, met directe aansluitingen op de A15/A2 en A50/A12. De locatie kenmerkt zich daarnaast doordat het een zichtlocatie is én bevindt zich direct nabij het busstation van Druten, alwaar een directe busverbinding naar Den Bosch, Tiel en Nijmegen.

Het gebouw
In dit nieuwbouwproject wordt de begane grond nu te koop aangeboden. De kantoorruimte van circa 577 m² maakt onderdeel uit van een 5-laags gebouw. Op de overige 4 bouwlagen zullen een 48-tal appartementen worden gerealiseerd. De desbetreffende appartementen zullen eind 2024 te huur worden aangeboden.

De commerciële ruimte wordt casco doch duurzaam aangeboden met HR++ beglazing en vloer-, gevel- en dakisolatie, die passen bij een beoogd laag energieverbruik. De casco oplevering biedt de nieuwe eigenaar alle vrijheid om zelf de ruimte naar eigen wens in te richten, zodat u zelf vorm kunt geven aan de door u gewenste indeling, uitstraling en het afwerkingsniveau. De entree van het pand is zeer presentatief voor uw bedrijf met een professionele uitstraling. Het energielabel kent een voorlopige status A++++.

Gebruiksmogelijkheden
De bestemming van het complex valt binnen het bestemmingsplan ‘Stedelijk Gebied (4e periodieke herziening)’. Daarbij kent dit bestemmingsplan enkelbestemming ‘Gemengd’ met functieaanduiding detailhandel perifeer. Hierbij zijn de volgende functies op de begane grond toegestaan: ateliers en galeries, bedrijven tot en met categorie 2 van de ‘Staat van bedrijfsactiviteiten’, dienstverlening, kantoren, maatschappelijk, opslag en stalling en zakelijke dienstverlening. De omgevingsvergunning is verstrekt voor kantoorfunctie.

Vereniging van Eigenaren
De kantoorvilla zal onderdeel uitmaken van een nader op te richten VvE. De VvE laat het onderhoud van de buitenzijde van de villa uitvoeren evenals het beheer van het groen en buitenterrein. Ook de opstalverzekering van het gehele complex wordt door de VvE bij een verzekeraar ondergebracht. De kosten voor het beheer zullen met name bestaan uit verzekeringen, het (toekomstig) onderhoud van de buitenzijde van het gebouw en het terrein. De VvE wordt in beginsel begeleid door een professionele organisatie waardoor de eigenaren volledig ontlast worden.

Diversen:
– bouwjaar 2024 (nieuwbouw);
– gebruiksoppervlakte (GBO) 577 m²;
– 20 parkeerplaatsen (nader te bepalen);
– oplevering vindt naar verwachting plaats tegen het einde van het laatste kwartaal in 2024;
– koopsom bedraagt € 1.385.000,- v.o.n. exclusief BTW;
– Energielabel A++++.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De impressies, afmetingen en oppervlaktes zijn slechts indicatief en niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie is onderhevig aan verandering.

  • 577 m2
  • 2.553 m2

Kenmerken Klepperheide 2A

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 1.385.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectKantoorruimte
Totale oppervlakte577 m2
Perceeloppervlakte2.553 m2
Oppervlakte kantoorruimte577 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen20
Overdekt parkeren20 parkeerplaatsen (nader toe te bepalen)
Onoverdekt parkeren20 parkeerplaatsen (nader toe te bepalen)

Bouw

BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2024
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf577 m2
LocatieKANTORENPARK
Aantal lagen1
Onderhoud binnenUitstekend
Onderhoud buitenUitstekend

Ligging Klepperheide 2A

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod