Nieuwbouwproject Het Rijdt

Graag willen wij u uitnodigen voor onze informatiemiddag over de start verkoop van nieuwbouwplan ‘Het Rijdt’ in Horssen.

WANNEER: WOENSDAG 3 MEI 2023
VAN: 13.30 – 17.00 UUR
WAAR: ONS KANTOOR AAN DE HOGESTRAAT 81 – DRUTEN

In het Land van Maas en Waal, in Horssen, aan het Rijdt worden door Van Wanrooij 13 energiezuinige (Energielabel A+++) woningen ontwikkeld. Het woningaanbod is divers: rij- en hoekwoningen (prijzen vanaf € 285.000,=), tweekappers (prijzen vanaf € 445.000,=), een vrijstaande woning (prijs € 559.000,=) en levensloopbestendige tweekappers (prijzen vanaf € 440.000,=).

Door de dorpse architectuur passen de woningen mooi in het straatbeeld van Horssen. In Horssen kun je nog echt genieten van rust en privacy, omringd door groen. Dat gevoel combineer je met de goede bereikbaarheid, dicht bij Druten en op 20 autominuten van centrum Nijmegen.

Heeft u interesse of weet u iemand wie hier eventueel interesse in heeft, kom dan deze woensdag vrijblijvend bij ons binnen lopen tussen 13.30 – 17.00 uur en onze makelaar Patrick Meeldijk zal u er alles over vertellen.

Dorps wonen in een rustige omgeving

Dat staat centraal in plan Het Rijdt. De woningen zijn energiezuinig (energielabel A+++). Door de dorpse architectuur passen de woningen in het straatbeeld van Horssen. In Horssen kun je nog echt genieten van rust en privacy, omringd door groen. Dat gevoel combineer je met de goede bereikbaarheid, dicht bij Druten en op 20 autominuten van centrum Nijmegen.

Wat maakt deze nieuwe woonwijk bijzonder?

  • Zeer energiezuinige woningen, dat scheelt in je maandlasten
  • Energielabel A+++
  • Dorpse architectuur met sfeervolle detaillering
  • Dicht bij Druten en 20 autominuten van Nijmegen
  • Dorps en rustig wonen; in het land van Maas en Waal
  • Prijs vanaf € 290.000,= VON indicatief tot € 560.000,= VON indicatief

VERKOOP IS GESTART!

Wil je niets missen van Het Rijdt? Meld je aan via onderstaand formulier en we houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zie meer art impressions van dit project onder dit formulier.

Naam