Verkoopmakelaar

Je hebt jouw droomhuis gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar ook de oude woning dient verkocht te worden. Daarom heeft MVS Janssen Garantiemakelaars Druten een verkoopmakelaar voor jou. Een huis verkopen doe je namelijk niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het is een grote stap. Daarom is het handig als je je laat bijstaan door een verkoopmakelaar.

Jouw verkoopmakelaar in Maas en Waal

Een verkoopmakelaar bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in handen te nemen, aangezien dit geen verplichting is bij het verkopen van jouw woning. Wij van MVS Janssen Garantiemakelaars Druten en 90% van jouw medeverkopers vinden van wel. Je verkoopt niet dagelijks een object voor zo’n groot bedrag. Een verkoopmakelaar komt op voor jouw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseert een verkoopmakelaar je graag met alles wat te maken heeft met het verkopen van jouw woning. Naast het advies van de verkoopmakelaar zijn er genoeg verkooptips die je zelf kunt uitvoeren.

Kosten verkoopmakelaar Maas en Waal

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar betaal je natuurlijk courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. De verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, is juridisch zeer goed op de hoogte en kan professioneel onderhandelen.

Ervaring van: Doortje de Waal

Toen we een makelaar zochten voor de verkoop van het appartement van mijn moeder was deze keuze voor ons niet moeilijk. Het eerste contact met deze makelaar was bij de aankoop van een woning. Dit contact was zodanig goed bevallen en naar tevredenheid en prettig verlopen zodat de keuze om te kiezen voor deze makelaar meteen gemaakt was.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8