Over ons

Bij MVS Janssen ben je aan het juiste adres!

Welkom bij MVS Janssen Garantiemakelaars Druten, dé deskundige makelaar in de Druten en omstreken (Maas en Waal). Als erkende Garantiemakelaar onderscheiden wij ons niet alleen door onze uitgebreide kennis van de lokale markt, maar ook door onze persoonlijke en servicegerichte aanpak. Of je nu je woning wilt verkopen, kopen of juist op zoek bent naar je droomhuis, ons team staat altijd klaar om je met precisie en persoonlijke aandacht te begeleiden bij elke stap.

Bij MVS Janssen Garantiemakelaars Druten geloven we in een nauwe samenwerking met onze klanten. Wij nemen de tijd om je wensen grondig te begrijpen en werken samen aan de beste resultaten. Onze klanten waarderen ons om deze persoonlijke benadering en de inzet die wij tonen in elk traject. Onze toewijding zorgt ervoor dat wij net dat stapje extra zetten dat nodig is om succes voor jouw te behalen!

Ben je benieuwd naar ons actuele woningaanbod of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan een kijkje op onze site of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 0487-513424 of via info@mvsjanssen.nl. Graag nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek met een kop koffie, waarbij we samen kunnen verkennen wat MVS Janssen Garantiemakelaars Druten voor jou kan betekenen. Ons team helpt je graag bij het realiseren van jouw woonwensen!

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf juni 2023 tot juni 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf juni 2023 tot juni 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf juni 2023 tot juni 2024

Ons team Bij MVS Janssen Garantiemakelaars helpen wij u graag.

Patrick Meeldijk

NVM Makelaar en Taxateur onroerende zaken / Directeur

Frank van Lunen

NVM Makelaar / Taxateur

Jennifer van Maren

Commercieel binnendienst medewerker