Nieuwbouwproject Tichellande te Druten

Tichellande dankt haar naam aan de oude tichelgaten die in het woongebied liggen. De historische waterpartijen vormen met hun omliggende begroeide randen het groene hart van de nieuwe wijk. De ligging aan of zeer nabij het water, in de vorm van de tichelgaten of een brede sloot, afgezoomd door groen, geven een heerlijk gevoel van vrijheid.

Tichellande heeft de schoonheid en ruimte van het water. Maar ook de afwisseling in woningtypologie en uitstraling, die zo kenmerkend is voor een dorpse sfeer, wordt Tichellande binnengebracht. Veel variatie en toch eenheid in wonen; je kunt het al ‘proeven’ als je door de reeds gerealiseerde straten loopt.

Tichellande fase 12 en 15

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op: info@mvsjanssen.nl of tel. 0487-513424

Laatste kans om een nieuwbouw woning in het mooie plan Tichellande te kopen. Op vrijdag 12 februari 2021 zijn wij gestart met de laatste fase van dit nieuwbouwplan. In deze fase krijgt u de mogelijkheid om een fraaie twee onder een kapper te kopen met vrij uitzicht over het water en een tuin op het zuiden. Deze tweekappers worden uitgevoerd als semi-bungalow met alle voorzieningen gelijkvloers, en als royale eengezinswoningen.

Naast deze mooie woningen aan het water, gaan we ook nog rij- en hoekwoningen realiseren. Ideaal voor de starters zijn de XS-woningen. Leuke betaalbare woningen, net een maatje minder, waarvoor de starterslening van de gemeente Druten een ideaal hulpmiddel is om de woning nog iets bereikbaarder te maken.

Daarnaast hebben we ook de reguliere hoek- en rijwoningen.

In dit plan worden totaal 59 woningen gerealiseerd, waarvan:

6 – ruime twee onder een kap  woningen met topgevel
10 – semi- bungalows
19 – XS woningen
10 – hoekwoningen
7 – tussenwoningen met topgevel
7 – reguliere tussenwoning.

Prijzen zijn indicatief vanaf € 235.000,00 tot € 435.000,00 vrij op naam.

Interesse in Tichellande? WIj nemen graag contact met je op