Nieuwbouwproject Spitsestraat

Binnenkort starten wij met de verkoop van 8 woningen in het kleinschalige woningbouwplan aan de Spitsestraat in Appeltern.

Achter de voormalige Gravin van Rechterenschool in Appeltern wordt een kleinschalig woningbouwplan gerealiseerd van in totaal 8 koopwoningen. Het betreft één vrijstaande woning, twee twee-onder-één kapwoningen en 5 rijwoningen met grote zolder. De woningen worden energiezuinig gebouwd, voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Voor de vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen geldt dat deze in basis worden uitgevoerd als levensloopbestendige woningen (dus slaapkamer en badkamer op de begane grond), maar een uitvoering als een zeer royale eengezinswoning (met een woonoppervlakte van 155 m²) is ook mogelijk.

Appeltern is een dorp gelegen in de gemeente West Maas en Waal en wordt omringd door natuur. In het dorp zijn onder andere een basisschool en diverse sportvoorzieningen aanwezig. Daarnaast grenst het dorp aan waterrecreatiegebied ‘De Gouden Ham’ met jachthavens en restaurantjes. De rivier de Maas met omringende dijken en polders zorgen voor een optimale wandel- en fietsomgeving. Vanuit de Maasdorpen is er via diverse pontjes te voet, fiets of met de auto ontsluiting met Brabant. Maar ook de snelweg is dichtbij, binnen 10 autominuten rijd je op de A15 of A50.

De verwachting is dat we gaan starten met verkoop eind februari, begin maart 2023. Wil je niets missen van dit woningbouwplan? Meld je aan via onderstaand formulier en we houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Zie meer art impressions onder het formulier.

Inschrijven nieuwbouwproject Spitsestraat

Naam