NIEUWBOUW GEZINSWONING EN/OF LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING IN APPELTERN

Plan Spitsestraat fase 2 – Appeltern met Energielabel A++
Op zoek naar een heerlijke nieuwbouw gezinswoning met 3 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond? Dan is dit de kans!

In dit kleinschalig nieuwbouwproject op loopafstand van ‘De Maas’ achter de Van Rechterenstraat in Appeltern worden 9 woningen gebouwd. Er is reeds gestart met de bouw van dit project. Aan de buitenrand van dit project komen 4 woningen met vrij uitzicht op het groen van ‘De Heerlijkheid’. De woningen kunnen verschillend worden uitgevoerd met wisselende grootte. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit een veelzijdige gezinswoning met 2 badkamers of een zorgeloze levensloopbestendige woning met uitbouw. Voor ieder wat wils.

In de uitvoering van gezinswoning wordt de woning bijv. uitgevoerd met totaal 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Doordat één van de slaapkamers op de begane grond is gelegen, staan deze huizen een leven lang garant voor comfortabel wonen. De slaapkamer op de begane grond kan uiteraard ook worden gebruikt als hobby- werk- of speelkamer.

Appeltern is gelegen in de gemeente West Maas en Waal en wordt omringd door natuur. Toch is binnen 10 autominuten de A15, A50 en A73 bereikbaar, waardoor je met recht van een centrale ligging kunt spreken.

Wil je niets missen van dit woningbouwplan? Meld je aan via onderstaand formulier en we houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Diverse art impressions zijn te zien onder het formulier.

 

Inschrijven nieuwbouwproject Spitsestraat

Naam