Huis verkopen in Druten?

Huis verkopen in Druten en omgeving? Wij zijn de makelaar van Druten en alles tussen Maas en Waal! Of je nu ruimte zoekt voor een groeiend gezin of toe bent aan een kleinere woning de verkoop van je huis opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. Bij het verkopen van jouw huis in Druten en omgeving is het essentieel om een partner te hebben die de lokale markt kent. MVS Janssen Garantiemakelaars is jouw NVM makelaar die klaarstaat om je van begin tot eind door het verkoopproces te begeleiden. Met onze uitgebreide expertise nemen wij alle zorgen uit handen: van de perfecte presentatie van je huis tot de uiteindelijke afhandeling. Zet vandaag nog de stap naar een nieuw begin met MVS Janssen Garantiemakelaar!

Waardebepaling aanvragen? Klik dan hier!

Huis verkopen in Druten in 4 stappen 

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. MVS Janssen Garantiemakelaars kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt dat zeker bij. Wij begeleiden de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Presentatie & prijs
 • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Meer weten over het verkopen van jouw woning in deze 4 stappen? Ons verkoopproces verder toegelicht onder ‘stap voor stap verkopen’.

Wat zijn de voordelen van je huis verkopen met MVS Janssen

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Een huis verkopen met MVS Janssen Garantiemakelaars als jouw makelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden een full-service verkoopdienst aan, waarbij we u begeleiden van a tot z: van het aanbieden van je huis voor juiste prijs tot en met de overdracht! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

 • Gecertificeerde NVM-makelaar in Druten en omstreken (Alles tussen Maas en Waal!)
 • Onze eerder klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,4!
 • Klein team, korte lijntjes met persoonlijke maat
 • We geven jou een realistische en objectieve blik
 • We voeren bezichtigingen uit en laten deze efficiënt verlopen
 • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
 • We zorgen ervoor dat jouw huis voor de juiste prijs wordt verkocht
 • Een correcte en vlotte afhandeling

Belangrijk voordeel; eerlijke vraagprijzen!

Daarnaast is een belangrijk voordeel dat we ons bij MVS Janssen Garantiemakelaars niet verliezen in het voordragen van oneerlijke vraagprijzen voor de verkoop van jouw woning. We snappen dat je als verkoper graag de hoogste verkoopprijs voor je woning wilt. Kiezen voor een makelaar die je een (te)hoge verkoopprijs voordraagt lijkt op het eerste blik natuurlijk erg mooi, echter is vooraf goed onderbouwde vraagprijs cruciaal voor de verkoop van jouw woning. In onze omgeving zie je namelijk vaak genoeg dat woningen langere tijd op de markt staan door zijn onrealistische vraagprijzen en daardoor van de markt moet worden gehaald om opnieuw voor een lagere prijs te worden aangeboden. Zowel voor jouw als verkoper, als voor ons als makelaar een situatie die we graag voorkomen. Door onze kennis en expertise weten we precies voor welke vraagprijs we jouw woning het beste kunnen gaan aanbieden op de markt, zodat we de juiste kopers kunnen aantrekken. Bij MVS Janssen Garantiemakelaars werken we alleen met realistische vraagprijzen!

Garanties bij een huis verkopen 

Een huis verkopen in Druten en omstreken met MVS Janssen Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis verkopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Het verkopen met MVS Janssen Garantiemakelaars biedt zekerheid. Met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Hierdoor kun je jouw huis voor de juiste prijs verkopen. Wij bieden een aantal  garanties. Hier is meer over te lezen onder onze verkoopkoopgaranties.

Kosten huis verkopen 

Voor het inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis betaal je een courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. De verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, is juridisch zeer goed op de hoogte en kan professioneel onderhandelen. Hierdoor wordt je huis voor de juiste prijs verkocht!

Meer informatie over het verkopen van je huis met MVS Janssen Garantiemakelaars?

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis met MVS Janssen Garantiemakelaars? Plan dan een waardebepaling in met een van onze makelaars. Als je een waardebepaling van je huis laat uitvoeren weet je de waarde van uw woning, waar je staat in de woningmarkt en hoe je de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat. Neem dan gerust contact met ons voor het inplannen van een waardebepaling op via telefoonnummer 0487-513424 of mail naar info@mvsjanssen.nl. We helpen je graag!

MVS Janssen Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten! Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit MVS Janssen Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.