Een huis kopen in Druten

Huis kopen in Druten omgeving? Wij zijn de makelaar van Druten en alles tussen Maas en Waal! Of je nu op zoek bent naar je eerste eigen thuis, een ruimer huis nodig hebt voor je groeiende gezin, of een charmante woning zoekt dichter bij het werk, de aankoop van een huis is een spannende stap vol mogelijkheden. MVS Janssen Garantiemakelaars is jouw NVM makelaar die klaarstaat om je van begin tot eind te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces. Start je zoektocht vandaag nog met MVS Janssen Garantiemakelaars en ontdek jouw ideale (t)huis in Druten en omgeving.

Waardebepaling aanvragen? Klik dan hier!

Een huis kopen in Druten

Het kopen van een huis in Druten en omgeving een belangrijke stap. Bij MVS Janssen Garantiemakelaars begrijpen we dat het kopen van een huis meer is dan alleen een transactie; het is het vinden van een thuis. Met onze diepgaande kennis van de lokale markt en ons vermogen om creatieve oplossingen te bedenken, staan wij klaar om jouw aankoopproces moeiteloos te maken. Wij nemen eventuele zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jouw aankoop soepel en zorgeloos verloopt. Met ons team begeleiden we jou door het hele proces in 4 overzichtelijke stappen:

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Bezichtigingen & vergelijken
 • Fase 3: Onderzoek & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht & na de verkoop

Meer weten over het kopen van jouw nieuwe (t)huis in deze 4 stappen? Ons aankoopproces verder toegelicht onder ‘stap voor stap kopen’.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Een huis kopen met MVS Janssen Garantiemakelaars als jouw een aankoopmakelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden u een full-service aankoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van a tot z: van het zoeken naar een nieuwe woning tot en met de aankoop! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

 • Gecertificeerde NVM-makelaar in Druten en omstreken (gebied Maas en Waal)
 • Onze eerdere klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,4!
 • Klein team, korte lijntjes met persoonlijke maat
 • Je bent als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
 • De zoektocht verloopt efficiënt en we gaan mee tijdens bezichtigingen
 • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
 • Je betaalt de juiste prijs
 • Een correcte en vlotte afhandeling

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen

Een huis kopen met MVS Janssen Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken? MVS Janssen Garantiemakelaars biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij een huis kopen in Druten en omgeving en een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Meer informatie over het kopen van een huis met MVS Janssen Garantiemakelaars?

Wil je meer informatie over het kopen van je huis met MVS Janssen Garantiemakelaars? Plan dan een adviesgesprek in met een van onze makelaars. Middels dit adviesgesprek brengen we je woonwensen in kaart, praten we je bij over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt en vertellen we alles over toekomstplannen van een bepaalde omgeving. Daarnaast kunnen we eventueel ook uw financiële situatie in kaart laten brengen. Neem dan gerust contact met ons voor het inplannen van een woon/adviesgesprek op via telefoonnummer 0487-513424 of mail naar info@mvsjanssen.nl. We helpen je graag!

 

MVS Janssen Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten! Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit MVS Janssen Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.