Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Noord Zuidweg 9-01 6657 KA Boven-Leeuwen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 320.000,- k.k.

Altijd al gedroomd om een eigen droomkasteel te bouwen?

Op deze door wilgen en bomen omzoomde kavel kan deze droom werkelijkheid worden. De kavel is zeer riant bemeten met ruim 1500 m², waardoor er veel uiteenlopende mogelijkheden zijn om een huis te bouwen naar wens. Het bestemmingsplan laat een woning toe van 650-800 m³ met 80-150 m² aan bijgebouwen. Gezien de groenrijke ligging, dient het landelijke karakter en de transparantie in het landschap te worden behouden. Dit is fijn, want dit levert zeker de meerwaarde van deze locatie.

De kavel wordt bereikt middels de zijweg. De voorzijde van het huis biedt vrij uitzicht over de landerijen. De achterzijde dient haar landelijke karakter te behouden, waardoor de reeds aanwezige sfeer zal blijven.

Boven Leeuwen ligt in de gemeente West Maas en Waal. Een fijne gemeente in een groene en landelijke omgeving omringt door de 2 grote rivieren de Maas en de Waal. De winkelcentra van Beneden Leeuwen en Druten liggen op een steenworp afstand. Het Land van Maas en Waal kenmerkt zich, naast de karakteristieke rivieren, door de vele boomgaarden en de prachtige uiterwaarden langs beide rivieren. Recreëren en genieten kan volop. Recreatiegebied ‘De Gouden Ham’ zorgt voor het nodige watersportplezier en daarnaast zijn er legio fiets- en wandelmogelijkheden; dit kan ook niet anders gezien de ligging nabij wandelvierdaagse stad Nijmegen. Jaarlijks worden er vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook Den Bosch en Utrecht zijn gewilde steden in de buurt om gezellig te winkelen.

Diversen:
-kavelgrootte 1505 m²;
-wijziging bestemmingsplan is in aanvraag;
-bestemmingsplanvoorwaarden: goothoogte 5 meter, bouwhoogte 10 meter.

  • 1.505 m2

Kenmerken Noord Zuidweg 9-01

Overdracht

Koopprijs€ 320.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.505 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Noord Zuidweg 9-01

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod